Biar kecil janji stabil: KAPIT KAPIT Multilicious - Faat, Farhan; Salleh, Rashid; Sulaiman, Suria (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
KAPIT KAPIT Multilicious merupakan sebuah pernigaan dari seorang suri rumah yang merupakan seorang graduan UiTM dalam bidang Mircobiologi. Perniagaan yang diasaskan dari bermodalkan hanya berpuluh ringgit kini mampu mencapai jualan ribuan ringgit sebulan dalam masa setahun. Memang Puan Salehah (pemilik) tidak menyangka yang perniagaannya mampu berkembang dengan pesat dalam masa satu tahun sahaja. Oleh itu, mari kita mencungkil apakah rahsia kejayaan perniagaan KAPIT KAPIT yang dijalankan oleh Puan Salehah.