You deal with us, you deal with the best - Enggong, Tina Stephen; Atlas, Ranee; Norizan, Saifulrizan; Puem, Lucy Batchy Gabriel; Putit, Nuraini (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Usia bukanlah pengukur yang menentukan kemampuan seseorang untuk hidup mewah kerana kini ramai anak muda berkebolehan menjana pendapatan bulanan yang mencecah sehingga enam angka hasil dari titik peluh sendiri. Namun, kemewahan tidak akan dapat dicapai dengan senang dan mudah tanpa mengenal erti penat dan lelah dalam mencapai sesuatu kejayaan.