Ancaman kepada rekod kewangan (bahagian ke 8) - Mohamad Ramli, Ahmad Azman (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Pada keluaran yang lepas, artikel ini telah membincang sejenis ancaman yang boleh membahaya rekod kewangan elektronik yang dimiliki oleh para usahawan. Ancaman tersebut ialah perisian merbahaya. Pada keluaran kali ini, artikel ini akan menyambung perbincangan dengan memberi tumpuan kepada dua jenis ancaman lain iaitu pencerobohan dan kegagalan perkakasan elektronik.