Mercu kejayaan usahawan roti - Abd Razak, Nurul Fardila; Mohamed Yusoff, Abdullah (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
“Usaha itu tangga kejayaan”. Sebuah peribahasa yang bertepatan mengambarkan kegigihan yang tak pernah padam untuk pasangan muda ini melakar kejayaan membina empayar mereka sendiri dalam cetusan idea pembuatan roti dan bakeri. Noor Salwa binti Mohamad Razali and Mohd Faez Hafizie bin Mohd Nizam merupakan pasangan muda yang mengambil keputusan untuk berkahwin sejurus selepas mereka bergraduat dari universiti. Pasangan ini merupakan graduan Ijazah Sarjana Muda Keusahawanan (Hospitaliti) dengan Kepujian dari Fakulti Hospitaliti, Pelancongan dan Kesejahteraan (FHPK) dan merupakan pasangan alumni Universiti Malaysia Kelantan (UMK). Mengatur dan mengorak langkah sebagai usahawan roti pada usia muda telah memberi cetusan inspirasi penubuhan Wafa Bakeri yang terletak di Bukit Mertajam Pulau Pinang.