Bengkel pelaporan projek komuniti, pencapaian bintang dan inovasi dalam sistem PRIMe - Kanyan, Agnes; Shamsuddin, Noor Emma; Manaf, Sharifah Raina; Ismail, Mohamad Izwan (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2025)
Tujuan bengkel ini adalah untuk memberi pendedahan kepada peserta mengenai proses dan kepentingan pelaporan projek komuniti melalui sistem dalaman UiTM, PRIMe, serta membimbing mereka secara praktikal dalam penyediaan laporan projek melalui PRIMe Star Rating.