Pesta muda mudi UiTM night bazaar siri 5 - Lajim, Siti Farah; Kanyan, Agnes; Yacob, Yusman; Shamsuddin, Noor Emma; Sa’ait, Noraini (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2025)
Acara ini juga bertujuan mempromosikan UiTM kepada komuniti setempat. Promosi dilakukan melalui media sosial seperti My Mukah, Mukah Viral, Info Sibu, Sibu Community, serta halaman rasmi UiTM Kampus Mukah dan MASMED UiTM Kampus Mukah. Selain itu, promosi fizikal melalui banner dan bunting di sekitar Mukah turut dilaksanakan. Pentasan malam menjadi platform bagi pelajar UiTM untuk mengetengahkan bakat mereka, termasuk pertandingan karaoke berantai dan talent show. Acara seperti bermukun serta persembahan band jemputan Duo Simfoni Buskers turut memeriahkan suasana dan menarik kehadiran pengunjung.