Pesta pop rock UiTM night bazaar Siri 4 - Kanyan, Agnes; Lajim, Siti Farah; Yacob, Yusman; Shamsuddin, Noor Emma; Sa’ait, Noraini (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2025)
Unit MASMED, UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah telah menganjurkan Pesta Pop Rock UiTM Night Bazaar Siri 4 di Takan Berambih, UiTM Kampus Mukah pada 8 hingga 10 November 2024. Acara yang berlangsung dari pukul 2 petang hingga 11 malam ini mendapat sambutan hangat daripada pelajar serta masyarakat umum di sekitar Mukah. Di samping memupuk semangat keusahawanan dalam kalangan pelajar UiTM, acara ini juga membuka peluang kepada usahawan tempatan untuk mempromosikan produk mereka. Pada masa yang sama, ianya berfungsi sebagai platform bagi mempereratkan hubungan antara UiTM dan komuniti sekitar Mukah. Pesta tiga hari ini melibatkan 32 gerai yang dikendalikan oleh usahawan tempatan dan pelajar terutamanya yang mengambil subjek Fundamentals of Entrepreneurship (ENT300).