Dropship oh dropship - Johari, Noorsa Riza; Mansor, Aida Azlina; Abdullah, Rina; Bahari, Khairil Anuar (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Bukan mudah untuk menjadi usahawan dropship. Bak kata pepatah kalau tidak dipecahkan ruyung, manakan dapat sagunya. Minat, kreatif dan usaha adalah modal yang diperlukan untuk menceburi bidang perniagaan secara dropship. Wajar diberi pujian kepada Cik Farah Atiqah Binti Hassan dan Encik Muhammad Hariz Asyraaf Bin Mohd Azhar yang menjadikan perniagaan dropship untuk menjana pendapatan walhal masing -masing masih belajar di UiTM cawangan Dungun dan UiTM cawangan Segamat.