Pengurusan kewangan yang bijak, jaminan kelangsungan perniagaan - Kassim, Azalilah; Abdillah, Azlin; Noyem, Josephine Avelind; Rahmat, Mariam; Juan, Delilah Samson; Awang Drahman, Dayang Nazari (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Tidak dinafikan Ilmu berkenaan pengurusan kewangan amatlah penting dalam membantu usahawan mengawal kewangan mereka dan seterusnya mencapai ketenangan minda hasil daripada pengurusan kewangan yang bijak. Dengan pengurusan kewangan yang efektif dan mantap, maka ianya dapat meningkatkan kesejahteraan ekonomi bagi setiap usahawan.