Transkrip temubual bersama Puan Nor Azzah Momin mengenai pencapaian dan sumbangan beliau kepada Fakulti Pengurusan Maklumat - Amat Amin, Mohamad Zarif; Jamil, Mohd Hakim Muhaimin (2015)
Rakaman wawancara sejarah lisan bersama tokoh Alumni Fakulti Pengurusan Maklumat (FPM), iaitu Puan Nor Azzah Momin, Timbalan Ketua Pustakawan Kanan Perpustakaan Universiti Sains Islam Malaysia (USIM), ini telah dijalankan di bilik mesyuarat dua Jabatan Perpustakaan Universiti Sains Islam Malaysia pada 2 Jun 2015 pada jam 3:00 petang. Transkrip ini mengandungi maklumat latar belakang Puan Nor Azzah dan juga sejarah awal semasa beliau mula melibatkan diri dalam bidang Pengurusan Maklumat. Transkrip temu bual ini lebih tertumpu kepada pencapaian dan sumbangan beliau dalam Fakulti Pengurusan Maklumat (FPM). Di dalam transkrip ini, beliau telah banyak menceritakan tentang pengalaman beliau dan segala perkara pahit manis sepanjang perjalanan beliau untuk mencapai cita-cita untuk berada di kedudukan yang sekarang. Beliau juga telah memberikan pendapat-pendapat beliau tentang sistem pengurusan maklumat yang amat berguna untuk rujukan generasi akan datang. Dalam transkrip ini juga terkandung harapan beliau ke atas setiap generasi muda agar sentiasa belajar dan membaca untuk menambah ilmu pengetahuan, demi menjadikan generasi akan datang sebagai generasi yang berilmu, selain maju dalam setiap perkara yang dilakukan serta menyumbang kepada kemajuan negara dan juga tanah air tercinta.