MESPRO usahawan digital dalam perkhidmatan kejuruteraan - Amaruddin, Haslin Idayu (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
MESPRO merupakan penjenamaan bagi Mobile Engineering Services Sdn. Bhd., sebuah syarikat kontraktor bumiputra muslim yang berpengkalan di Perak. Syarikat kontraktor ini menyediakan perkhidmatan penyelenggaraan kejuruteraan dalam bidang kepakaran kejuruteraan elektrik, kejuruteraan mekanikal dan kejuruteraan awam. Selain itu, syarikat kontraktor ini turut menyediakan perkhidmatan pembinaan bangunan.