Dapur baker Dalila - Zainol, Noorliza; Ahmad Rozali, Abdul Rahman (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Si cantik manis, lembut budi bicara, seorang ibu muda dengan anak-anak comel yang masih di usia kecil; itu gambaran pertama yang dapat dikongsikan. Istimewanya ibu muda bernama Nur Dalila Hazlan ini mempunyai semangat berniaga yang tinggi. Figura kali ini merupakan alumni UiTM yang mana beliau telah memulakan pengajiannya di UiTM cawangan Permatang Pauh dengan pengkhususan Diploma Foodservice Management pada tahun 2006 – 2009. Kemudian beliau telah menyambung pengajian dalam bidang yang sama diperingkat ijazah pada tahun 2010-2012.