UiTM Kampus Mukah anjur Wacana Harmoni Strategik 2025 bagi memacu kecemerlangan kampus - Ariffin, Muhammad Shahimi; Badarul Azam, Akmal Shafiq; Mijen, Shileyiusken; Perreau, Marilyn Edna (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2025)
Wacana ini bertujuan untuk merangka dan menyusun cadangan program bagi tahun 2025 yang dikemukakan oleh setiap PTJ, seterusnya memetakan program tersebut kepada petunjuk prestasi (PI) yang telah ditetapkan. Usaha ini merupakan sebahagian daripada inisiatif peringkat kampus dalam menyokong sasaran strategik UiTM Cawangan Sarawak.