“Co-Working Space” di tengah-tengah pandemik: usahawan perlu pejabat fleksibel dan hibrid? - Md. Jani, Siti Hajar; Amer, Afizan (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Ketika kerajaan perlahan-lahan melonggarkan sekatan ke atas kawalan pergerakan, perniagaan dan ekonomi mula kembali normal. Usahawan mula mencari cara untuk menyesuaikan diri dengan sistem pengaturan kerja baharu dengan pekerja mereka yang telah berubah secara drastik berbanding tempoh pra-pandemik. Para usahawan mesti dapat memudahkan sistem pengaturan kerja yang fleksibel, menggabungkan bekerja dari pejabat (WFO) dan bekerja dari rumah (WFH).