Perusahaan tanaman rumput napier, industri yang menjanjikan kemewahan - Rahman, Razman (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Industri sumber makanan ternakan ruminan dan unggas, dikategorikan dalam kerjaya 3D (dirty, dangerous, difficult) yang dilihat semakin kurang popular dikalangan muda mudi. Generasi kini agak terdorong kepada karier yang penuh gaya dan keselesaan, berhawa dingin dan persekitaran dipenuhi dengan keriangan.