Ulasan produk: percaya atau tidak? - Solat, Naliza; Md Juperi, Nurul Zahidah (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Dewasa ini, kebanyakan perniagaan secara atas talian akan meletakkan satu ruang khusus di platform media sosial mereka bagi membolehkan pelanggan memberi rating dan mengulas produk yang telah dibeli. Gaya hidup masa kini yang menekankan aspek kepantasan menyebabkan bakal pengguna yang sibuk lebih suka mencari maklumat dan membaca ulasan produk secara atas talian. Apabila seseorang pengguna itu melawat laman sesawang atau media sosial penjual untuk membuat pembelian, antara perkara utama yang di lihat adalah ruangan ulasan produk.