Cabaran usahawan muda Taman Asuhan Kanak-Kanak (TASKA) - Mustapa, Masnih (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Sebahagian besar daripada ibubapa yang bekerja pasti menjadikan taska sebagai pilihan utama untuk menghantar anak-anak mereka. TASKA, atau dikenali sebagai Taman Asuhan Kanak-kanak menjadi pilihan ibubapa yang bekerja di bandar besar apabila mereka tidak mempunyai sistem sokongan ahli keluarga lain seperti saudara, datuk atau nenek dalam membantu menjaga anak-anak mereka ketika mereka bekerja. Selain itu, kos yang tinggi dan keselamatan anak juga tidak terjamin jika mengambil pembantu rumah asing untuk menjaga anak-anak mereka.