Sekalung penghargaan tahniah dan syabas: kenaikan pangkat - Bohari, Mohamad Musa; Chik, Yahutazi; Kamaruddin, Siti Faridah; Long, Suffina; Juhari, Nur Nadia Qausar; Joseph, Stefanie Natasha Rich (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2023)
Penghargaan ini ditujukan khas kepada staf UiTM Kampus Mukah yang telah berjaya mencapai kenaikan pangkat hasil daripada dedikasi, komitmen, dan kecemerlangan dalam melaksanakan tanggungjawab. Pencapaian ini mencerminkan usaha berterusan dalam meningkatkan mutu perkhidmatan, integriti, serta profesionalisme warga kampus. Semoga kejayaan ini menjadi inspirasi kepada seluruh warga UiTM untuk terus cemerlang dalam menyumbang kepada kecemerlangan akademik dan pembangunan institusi.