Petanque (SASPEN 2024): kenangan manis! - Mohd Mydin, Azlina (Unit Penerbitan e-Buletin JSKM, 2025)
Seperti tahun-tahun biasa, Unit Sukan UiTM Cawangan Pulau Pinang telah menganjurkan Sukan Antara Staf Penang (SASPEN) pada tahun 2024. Pelbagai permainan dipertandingkan selama 1 bulan dari bulan Mei sehingga bulan Jun. JSKM dikumpulankan bersama PKA untuk SASPEN 2023 & 2024. Disebabkan sebagai ketua unit sukan dan kepimpinan staf JSKM, saya memegang amanah untuk mendapatkan pemain dari JSKM untuk menyertai dan memberi kerjasama yang terbaik bagi menjayakan SASPEN 2024. Saya , Azlina, Dr Siti Nurleena dan Puan Siti Mariam merupakan pemain yang berminat untuk menyertai pertandingan petanque SASPEN 2024 . Kami bertiga pemain wanita mewakili JSKM bergabung kumpulan dengan 3 pemain lelaki dari PKA. Dr Samsudin, En Zaini, dan En Amir merupakan pemain dari PKA. Memandangkan permainan petanque ini dijalankan secara Trio , kami berenam dibahagikan menjadi 2 kumpulan. Kumpulan Merah A terdiri daripada En Zaini, En Amir dan Puan Mariam manakala, saya, Dr Nurleena dan Dr Sam dinamakan kumpulan Merah B.