Sekalung penghargaan tahniah & syabas - Bohari, Mohamad Musa; Chik, Yahutazi; Kamaruddin, Siti Faridah; Long, Suffina; Juhari, Nur Nadia Qausar; Joseph, Stefanie Natasha Rich (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2023)
Sekalung penghargaan dan ucapan setinggi-tinggi tahniah kepada warga UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah yang telah mengharumkan nama universiti melalui pencapaian cemerlang dalam pelbagai pertandingan dan bidang. Pencapaian ini bukan sahaja mencerminkan kecemerlangan individu dan kumpulan, malah memperkukuh kedudukan UiTM sebagai peneraju pendidikan tinggi yang progresif dan berpandangan jauh.