Program maker's meet "PTAR fashion show” (Read@UNI) - Suut, Hapsah (UiTM Sarawak, 2021)
Program Makers Meet ‘PTAR Fashion Show’ anjuran Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) Kampus Samarahan 2 telah berjaya dilaksanakan dengan pameran 10 rekaan fesyen daripada Zaraqish Boutique. Program keijasama Fakulti Pengurusan dan Pemiagaan ini telah berlangsung di ruang legar perpustakaan pada 20 November, 2019 yang lepas.