Hari kesihatan pentingnya kesihatan mental di kalangan pelajar - Japar, Juriah; Kamaruddin, Siti Faridah (UiTM Sarawak, 2021)
Universiti Teknologi MARA Cawangan Sarawak Kampus Mukah telah mengadakan Hari Kesihatan yang bertemakan Kepentingan Kesihatan Mental dan Kempen Derma Darah yang dikendalikan oleh Jawatankuasa Kolej Kediaman Seri Kuala 1 (SKLl)pada 29 Februari 2020.Program tersebut telah bermula pada jam 9 pagi dan berakhir pada jam 4 petang. Program ini merupakan program UiTM Kampus Mukah dengan kerjasama dari Pejabat Kesihatan Bahagian Mukah serta Unit Tabung Darah, Hospital Mukah.