Program maker's meet “hobbies & collectors meet up” (Read@UNI) - Suut, Hapsah (UiTM Sarawak, 2021)
Program Makers Meet (Hobbies & Collectors Meet Up) anjuran Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) Kampus Samarahan 2 telah berlangsung dengan jayanya pada 7 Disember, 2019 yang lepas dan telah dihadiri lebih 150 orang peserta. PTAR UiTM Cawangan Sarawak