Ekspo Selangkah ke UITM (ESKU) 2020 - Mansur, Nurul Syahirah; Nazamuddin, Aisyah; Mohd Jamil, Nor Hilaliyah; Tinggie, Grecilda Augustine (UiTM Sarawak, 2021)
Unit Misi Akademik UiTM Mukah telah menganjurkan Ekspo Selangkah ke UiTM (ESKU) di Medan Mall, Mukah pada 13 hingga 15 Mac 2020 bersempena pengumuman keputusan SPM pada 5 Mac yang lalu. Program ini dijalankan bagi mempromosikan program-program Diploma yang ditawarkan di UiTM dan mendapatkan pelajar yang layak memohon program Pra Pendidikan Tinggi (PPT)