Majlis makan malam apresiasi mahasiswa anjuran FPP - Punding, Azlan Yusof; Devung Welly, Venusya; Persatuan D’Bankers, UiTM Mukah (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2023)
Tujuan Majlis Makan Malam Apresiasi Mahasiswa ini diadakan adalah untuk memberi penghargaan kepada para pelajar Diploma Pengajian Perbankan dan Diploma Pengajian Perniagaan yang telah mendapat anugerah Dekan pada semester Oktober 2022 – Februari 2023. Selain itu, majlis ini juga adalah untuk menghargai usaha dan kerja keras semua pelajar yang telah berjaya mendapat kecemerlangan dalam bidang akademik dan kokurikulum. Majlis Apresiasi ini bertujuan untuk membakar semangat para pelajar yang lainagar berusaha dengan lebih gigih bagi mencapai kejayaan pada semester akan datang. Penganjuran program ini juga secara tidak langsung dapat mengeratkan hubungan silaturahim antara semua mahasiswa dan mahasiswi Fakulti Pengurusan dan Perniagaan bersama staf akademik dan staf pentadbiran.