Hari kesihatan minda anjuran JPK SKL - Jusoh, Ikhwan Naguib (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2023)
Antara objektif program ini adalah untuk memberi kesedaran kepada para pelajar tentang kaedah mengenalpasti, menangani dan kepentingan menjaga kesihatan minda. Ini berikutan peningkatan kes-kes masalah minda seperti depresi dan lain-lain berlaku dikalangan para pelajar.