Hari Mesra Pelanggan Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) Cawangan Sarawak - Suut, Hapsah (UiTM Sarawak, 2021)
Program Hari Mesra Pelanggan (HMP) Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM Cawangan Sarawak 2019 telah dijalankan pada 20 & 21 November 2019 di ruang legar perpustakaan. Program ini telah dihadiri lebih 400 peserta terdiri daripada pelajar, pensyarah dan staf UiTM daripada pelbagai fakulti & bahagian. Majlis telah dirasmikan oleh Profesor Madya Dr. Firdaus Abdullah, Timbalan Rektor Hal Ehwal Akademik & Antarabangsa