4 Cara usahawan menjadi lebih inovatif - Amer, Afizan; Md. Jani, Siti Hajar (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2021)
Mencuba untuk menjadi lebih inovatif nampaknya sukar, atau bahkan mustahil, bagi sesetengah usahawan. Mereka merasa sukar kerana kreativiti bukanlah sesuatu yang boleh dihidupkan sesuka hati. Pada dasarnya, kunci untuk menjadi inovatif adalah melihat masalah dari perspektif yang berbeza. Berikut adalah beberapa cara untuk menghidupkan suis inovasi para usahawan