Kunjungan kolej SATT - Petrus, Clotilda (UiTM Sarawak, 2021)
YBhg. Profesor Dr. Firdaus Abdullah, Timbalan Rektor Hal Ehwal Akademik & Antarabangsa telah menerima kunjungan daripada pihak Kolej SATT yang diketuai oleh Encik Muhamad Nazri bin Datuk Haji Abdillah selaku Pengarah Urusan Kolej SATT. Pertemuan tersebut adalah untuk membincangkan pelbagai peluang keijasama yang berpotensi dijalinkan di antara kedua-dua belah pihak terutama yang berkaitan dengan pengembangan dan penawaran program latihan berasaskan kemahiran.