Usahawan e-pendidikan: satu peluang & strategi bahagian 1 - Mohammad Patel, Iza Faradiba; Osoman, Afidah; Abdul Razak, Farihana; Harun, Nora (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2021)
Tidak dinafikan ramai yang terkesan akibat dari fenomena pandemik Covid-19. Namun, ini bukanlah satu alasan untuk kita berpeluk tubuh dan menunggu peluang rezeki datang bergolek. Kerajaan melalui inisiatif Pelan Jana Semula Ekonomi Negara (PENJANA) telah menggariskan penambahbaikan serta rangsangan untuk merancakkan lagi industri e-Dagang (https://mdec.my/ms/go-ecommerce/penjana/#penjana-init).