Anugerah akademik universiti 2019 - Joseph, Corina (UiTM Sarawak, 2021)
Pada 10 September 2020 telah berlangsungnya Majlis Penganugerahan Akademik Universiti 2019 bertempat di Dewan Agung Tuanku Canselor, UiTM Shah Alam. Sebanyak tujuh kategori utama dan enam kategori khas telah dipertandingkan. Seramai tiga orang pensyarah UiTM Sarawak telah memenangi satu kategori utama dan dua kategori khas di dalam acara berprestij tersebut