Usahawan berjaya, usahawan berstrategi - Zakaria, Azfahanee; Alhady, Syed Mohammed; Ahmad, Sarah Sabir (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2021)
Dewasa ini ramai yang berkecimpung dalam bidang perniagaan. Sesetengah mungkin disebabkan minat, ada juga yang disebabkan oleh peluang yang datang bergolek dan tidak kurang yang terpaksa untuk menampung kehidupan. Lain orang lain sebabnya tetapi, walau apa pun sebabnya, untuk berjaya dan terus sukses, semuanya memerlukan strategi dan amalan yang konsisten. Jom kita lihat strategi dan amalan yang dimaksudkan.