Seminar hala tuju selepas diploma anjuran D'Bankers - Punding, Azlan Yusof; Yakup, Izzatul; Persatuan D’Bankers, UiTM Mukah (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2023)
Sasaran program ini adalah khusus buat pelajar semester empat dan semester lima daripada Diploma Pengajian Perbankan dan Diploma Pengajian Perniagaan. Tujuan utama program ini adalah untuk memberi kesedaran dan persediaan perancangan pelajar selepas tamat pengajian pada peringkat diploma. Secara tidak langsung, program ini dapat memberikan pendedahan mengenai hala tuju dan peluang kerjaya selepas tamatnya program diploma. Selain itu, program ini juga bertujuan untuk membantu meningkatkan keyakinan, mengenali potensi diri dan seterusnya membantu pelajar membuat pilihan kerjaya yang terbaik.