D'Bankers' family day! - Punding, Azlan Yusof; Devung Welly, Venusya; Persatuan D’Bankers, UiTM Mukah (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2023)
Tujuan utama pelaksanaan program ini adalah untuk mengeratkan hubungan silaturahim dan memupuk semangat kerjasama yang tinggi di antara para pelajar Program Diploma Perbankan UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah. Permainan-permainan yang dianjurkan sepanjang program bukan hanya memberi peluang kepada para pelajar Diploma Perbankan untuk bersaing secara sihat antara satu sama lain malah menguji pelajar melalui perancangan strategi berkumpulan. Pelajar juga didedahkan terhadap ilmu pengurusan masa dengan baik , kepentingan bekerjasama dalam menjayakan sesuatu pekerjaan dan toleransi sesama ahli kumpulan.