Pendekatan inovatif memanfaatkan kuasa teknologi untuk memupuk pembelajaran kolaboratif - Kamaruddin, Siti Faridah; Juhari, Nur Nadia Qausar; Bohari, Mohamad Musa; Kaur, Naginder (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2023)
Collaborative Group: Collaborative Teaching atau CGCT merupakan sebuah program yang dibangunkan oleh pihak Centre for Innovative Delivery & Learning Development (CIDL)UiTM Shah Alam. Program ini menggalakkan para pensyarah untuk bekerjasama untuk memudahcara pengajaran, mendidik, membimbing dan melatih pelajar bagi memperkasakan pembelajaran pelajar secara kendiri.