HPD221: program SULAM sesi Mac - Ogos 2023 - Kamaruddin, Siti Faridah (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2023)
SULAM atau Service-Learning Malaysia: University for Society merupakan satu kaedah pengajaran dan pembelajaran yang menggabungkan objektif pembelajaran kursus dengan khidmat komuniti yang melibatkan pelajar berinteraksi dengan komuniti bagi menyelesaikan permasalahan setempat dengan menggunakan pengetahuan dan kemahiran yang mereka pelajari di bilik kuliah. Sebanyak tiga program SULAM telah diadakan sepanjang semester Mac hingga Ogos 2023 bagi kod HPD221 di bawah kendalian jurulatih, Cik Siti Faridah Binti Kamaruddin.