Penjenamaan semula? - Amer, Afizan; Md. Jani, Siti Hajar (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2021)
Penjenamaan semula adalah usaha yang dilakukan oleh syarikat atau usahawan untuk mengubah atau memperbaharui jenama yang ada supaya menjadi lebih baik, tanpa mengabaikan matlamat asal syarikat yang berorientasikan keuntungan.