MoU diantara Fakulti Sains Sukan dan Rekreasi Universiti Teknologi MARA dan Yakult Malaysia Sdn Bhd. (UiTM, 2020)
MoU ditandatangani oleh Naib Canselor UiTM, Professor Emeritus Datuk Ir. Dr. Mohd Azraai Kassim dan Pengarah Urusan Yakult Malaysia, En Hiroshi Hamada dengan disaksikan oleh Dekan Fakulti Sains Sukan dan Rekreasi UiTM, Prof. Madya Dr. Mohd Anizu dan Pengarah Bersekutu Perhubungan Awam dan Sains Yakult Malaysia, Pn. Mazlyn Mena.