Mesyuarat bersama TNC pembangunan - Mohd Aris, Mohd Syazwan (UiTM Sarawak, 2021)
Pada 16 Julai 2020 (Khamis), UiTM Cawangan Sarawak telah berkunjung ke Pejabat Pembangunan Infrastruktur dan Infostruktur UiTM Shah Alam untuk menghadiri mesyuarat bersama Timbalan Naib Canselor (Pembangunan) UiTM iaitu YBhg. Prof. Ts. Dr. Haji Mohd Fozi Ali bagi membincangkan dan membentangkan Laporan Liputan Rangkaian Tanpa Wayar (Wifi) untuk 3 kampus UiTM Cawangan Sarawak iaitu kampus Samarahan, Samarahan 2 dan Mukah.