Sumbangan RM5000.00 untuk Tabung Wakaf Arshad Ayub - Abang, Muhammad (UiTM Sarawak, 2021)
Program UiTM Prihatin merupakan satu inisiatif prihatin UiTM dalam membantu pelajar baharu dari keluarga B40 (yang tiada pendapatan ataupun Pada 16 Julai 2020 (Khamis), UiTM Cawangan Sarawak telah menyerahkan sumbangan berjumlah RM 30,000 untuk Tabung Wakaf Arshad Ayub kepada Naib Canselor UiTM, Profesor Emiritus Datuk Ir Dr Mohd Azraai Kassim di pejabat beliau. Hadir pada majlis ringkas tersebut adalah Rektor UiTM Cawangan Sarawak, Prof Dato Dr Jamil Haji Hamali dan Timbalan Rektor HEA, Prof Dr Firdaus Abdullah bagi menyerahkan cek tersebut. Turut menyumbang kepada Tabung Wakaf tersebut adalah Persatuan Alumni UiTM Sarawak (MITSA) dengan sumbangan berjumlah RM 5,000.00.