Elon Musk. visionari merevolusi dunia - Othman, Ahmad Marzuki Amiruddin; Hashim, Filouz; Hashim, Fatimah (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2021)
Menurut laporan CNBC, Elon Musk telah merangkul gelaran manusia terkaya di dunia, mengatasi kekayaan Jeff Bezos, pengasas Amazon, dengan nilai kekayaan sebanyak $184 bilion. Di dalam ciapan Twitternya, Musk yang sangat ‘workaholic’ terpegun seketika dengan pencapaian tersebut, diikuti dengan ciapan seterusnya: ‘Well, back to work…’.