Usahawan dan strategi pengendalian mesyuarat atas talian - Solat, Naliza; Saad, Zuria Akmal (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2021)
Sebelum pandemik Covid 19, mesyuarat atas talian merupakan satu altematif kepada pengendalian mesyuarat fizikal di kebanyakan organisasi. Namun, dengan situasi sekarang, di mana kebanyakan usahawan memilih untuk bekeija dari rumah, pertemuan secara bersemuka perlu diminimakan bagi mengelakkan penularan yang lebih serius. Oleh itu, mesyuarat atas talian telah menjadi satu pilihan utama disebabkan ia dilihat lebih fleksibel dan menjimatkan masa.