7 kesalahan umum semasa membuat rancangan perniagaan - Amer, Afizan; Md. Jani, Siti Hajar (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2021)
Kesalahan yang paling biasa ketika membuat rancangan perniagaan yang Dibincangkan dalam artikel ini akan menjadikan tugas anda lebih mudah, dan Memberi peluang baru kepada perniagaan baru anda untuk mencapai Kejayaan.