Ancaman kepada rekod kewangan (bahagian ke 6) - Mohamad Ramli, Ahmad Azman (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2021)
Pada keluaran yang lepas, artikel ini telah membincang dua jenis ancaman yang boleh membahaya rekod kewangan yang dimiliki oleh para usahawan. Ancaman-ancaman tersebut ialah makhluk perosak dan manusia. Pada keluaran kali ini, artikel ini akan menyambung perbincangan tersebut dengan memberi tumpuan kepada dua jenis ancaman iaitu asid dan dakwat.