Prospek keusahawanan: karier utama mendepani pasca Covid-19 - Harun, Shahariah; Muda @ Yusof, Syafini; Misnan, Noorimah; Wan Musa, Wan Mardiana (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2021)
Baru baru ini, Pelan Jana Semula Ekonomi Negara (PENJANA) telah diumumkan oleh Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin, yang membabitkan nilai RM35 bilion bagi memastikan kesejahteraan ekonomi Malaysia. Ia persediaan awal membantu rakyat mengharungi era pasca COVID-19, sekali gus membuktikan kerajaan sangat menitikberatkan nilai keusahawanan dengan memfokuskan usahawan dan peniaga perusahaan kecil dan sederhana (PKS).Ini termasuk Pembiayaan Mikro PENJANA dengan kerjasama Bank Simpanan Nasional (BSN) dan TEKUN Nasional bagi usahawan terjejas teruk akibat COVID-19.