e-Scientific News edisi 11/2020 - UiTM Sabah, Fakulti Sains Gunaan (Faculty of Applied Sciences, 2020)
Buletin ini merupakan hasil terbitan Fakulti Sains Gunaan, UiTM Sabah yang menampilkan kandungan ilmiah. Segala hak cipta dan reka bentuk adalah terpelihara sepenuhnya, dan sebarang bentuk pengubahan, penyalinan, pengedaran, penyiaran atau penerbitan semula tanpa kebenaran bertulis adalah dilarang. Ia mencerminkan dedikasi institusi dalam memelihara integriti akademik serta menghargai karya intelektual warga kampus.