Program Technopreneurwave 3.0 - Azman, Nur Jannah; Mohamed Alauddin, Aishah Nadirah (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2021)
Program Technopreneurwave 3.0 adalah program yang berbentuk “station business pitching” dan pameran oleh usahawan yang terdiri daripada kalangan pelajar UiTM Cawangan Negeri Sembilan. Program ini telah melibatkan anggaran penyertaan seramai 150 orang pelajar (terdiri daripada 30 kumpulan terbaik) yang terpilih daripada ketiga-tiga kampus di UiTM Negeri Sembilan yang mewakili Kampus Kuala Pilah, Kampus Seremban dan Kampus Rembau.