Program komuniti sulam HPD221: clean, green & lean program - Senan, Mohamad Farshid Asqalani; Usat, Sylvia Haren; Johari, Aiza (UiTM Sarawak, 2024)
Pada Sabtu 7 Januari 2023 lalu, para pelajar HPD221 telah menjayakan projek SULAM melalui program komuniti di tasik Desa Ilmu, Kota Samarahan. Program bertemakan “Clean, Green & Lean Program” ini telah disertai oleh 13 orang pelajar dan seorang pensyarah selaku penyelia program iaitu Puan Aiza Johari. Objektif utama program ini adalah untuk menjaga kebersihan dan memperindah taman rekreasi itu supaya persekitarannya kekal kondusif untuk pelbagai aktiviti.