Ayuh para usahawan! Perkasakan diri dan perniagaan anda. Jom amalkan C&D (bahagian 2) - Kosnin, Ruzanifah; Mohamed, Nor Hayati Samba (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2021)
Di dalam siri yang lepas, kita telah menghayati dua tabiat utama usahawan yang membantu mereka mencapai kejayaan di dalam perniagaan iaitu tabiat , A, Adil dan B, Berani. Seterusnya siri kali ini akan membincangkan dua lagi tabiat utama yang diklasifikasikan di bawah tabiat C, Cermat dan D, Disiplin.