Webinar mental health: relaxation therapy - Donny, Magdeline Sween (UiTM Sarawak, 2024)
Webinar Mental Health: Relaxation Therapy telah diadakan pada 9 April 2022 melalui medium Google Meet dan Facebook Live Page Kolej Seri Tanjung. Program ini telah diketuai oleh saudari Elvicia Leneng anak Philip dan dibantu oleh saudari Anastasia Sieu anak Edwin. Program ini bertujuan untuk mendedahkan kepada pelajar bahawa terapi relaxation boleh membantu untuk menenangkan tubuh, merendahkan tekanan darah dan kadar degupan jantung, ilmu dalam mengetahui teknik-teknik terapi relaksasi yang betul, dan membimbing pelajar untuk memberikan fokus pada imej yang menenangkan untuk menggantikan perasaan negatif atau tertekan.